Aktualno, Lifestyle

Projekt PRVIH20 veliča uspjehe i postignuća žena iz lokalnih zajednica

Koliko samo vrijednih i bitnih žena, koje uvelike doprinose svojoj sredini ima u Hrvatskoj? A za koliko ih je čula šira javnost? Koliko ih samo ima da svojim postignućima mogu biti inspiracija, no nema prostora da se čuje za njih.

Projekt PRVIH20 mijenja postavke stvari i u fokus stavlja upravo takve žene, iz svih područja djelovanja; od medicine, sporta, poduzetništva, društveno korisnog rada, znanstvenih dostignuća, čuvanja etno običaja, umjetnosti, brige za okoliš i životinje i još puno doprinosa ne samo lokalnoj već i zajednici općenito.

Ovaj nacionalni projekt odvija se u etapama kroz lokalne zajednice, nekim od najljepših mjesta i lokaliteta u Hrvatskoj. U sklopu njega, za žene će biti osigurana svečana večera i prijem, uz atmosferu kakva se pamti. Večera je ekskluzivna i zatvorenog tipa, no atmosferu i ambijent uz snažne inspirativne poruke kroz intervjue s sudionicama večere, bit će putem službenih kanala kontinuirano dostupne na inspiraciju svim ostalima i mladim ženama koje tek stasaju u svoje poslove.

Vjerujemo u predanost radu, marljivost, strast pri slijeđenju svojih snova i kad su izazovi po putu, a sve uzvanice točno to žive svojim svakodnevnim izborima i poslovima.

Prva večera starta 2. rujna na Brijunima i pod pokroviteljstvom je Turističke zajednice grada Pule, NP Brijuni, Grada Pule, vina Matošević, firme Clai, Rajske rajčice, Cristal visiona te restorana Stare škole.

Galerija fotografija