Aktualno

Otvoren prvi hrvatski candle bar

Iza brenda Lit Lab stoji bračni par koji već godinu dana radi mirisne svijeće s upečatljivim porukama, a od sada su Zagreb obogatili i prvim hrvatskim candle barom, smještenim u Ilici 330A. 

Zanimljivo je iskustvo bilo sudjelovti u ovom projektu koji je uključivao rebranding i kreiranje nečeg sasvim novog od proizvoda iz kojih stoji mladi bračni par Senčar.

Zamisao iza ove ideje je bila da pruže svojim kupcima i svim posjetiteljima jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, kroz sam doživljaj u kojem se proces izrade svijeća radi točno pred kupcima i prema njihovoj želji, pri čemu se može izabrati preko 50 različitih mirisa, odabire se željena staklenka, vrsta fitilja te željeni natpis.

LIT LAB  – OD RUČNE IZRADE SVIJEĆA DO RADIONICA I NA ENGLESKOM JEZIKU

Kao i do sada, u ponudi su im klasične kolekcije koje se rade po sezonama, na bazi su ekološki prihvatljivog sojinog voska a natpis na njima može biti jedan od gotovih predložaka ili personalizirana opcija u kojoj ga kupac odabire sam. Ova jedinstvena ponuda posebnost je Lit Laba koji veliku pažnju polaže upravo na ekološku bazu svojih svijeća, dok su u mirisnim kolekcijama u ponudi, uz svijeće, su još i mirisni difuzori, mirisni voskovi, sprejevi za prostor, sprejevi za tkanine i kao novost, mirisi za aute.

Od nedavno hit su postale i radionice gdje se u manjim grupama uz vodstvo i druženje, gin i macaronse, izrađuju mirisne svijeće, a ono što dodatno veseli je da se zasebne radionice rade i na engleskom jeziku za sve negovornike hrvatskog jezika kao i za turiste, čime dodatno upotpunjuju zanimljivu turističku ponudu u Zagrebu.

Galerija fotografija