Lifestyle

Veleposlanici i bajkeri – što im je zajedničko?

Zajedničko im je da podržavaju kvalitetne projekte udruge P.I.N.K. life (Pogled Iz Novog Kuta) koji čine razliku u civilnom društvu. I tako već godinama. Prepoznaju aktivnosti oko djelovanja udruge koje je usmjereno šire nego samo prema članicama udruge.

Stoga su delegacije i mnogi poznati uzvanici posjetile i obilježvanje Međunarodnog dana narcisa održanog u ožujku kao što će mnogi uzvanici doći i na obilježavanje Dana plave zvijezde 21.5. od 11.30 u BBF klub (Savska 150). Nadamo se da ćemo među njima vidjeti i vas!

A do tada kroz galeriju, prisjetimo se kako je to bilo ovoga kišnog ožujka. No kiša nam nije učinila baš ništa – samo smo još više porasli!

Manifestaciji su se pridružili brojni uzvanici i prijatelji Udruge; Vesna Škare Ožbolt koja je i donirala 5000 narcisa uz g Mateu Vanjorek, ministar Vili Beroš, EU parlamentarac Tomislav Sokol, Joško Klisović, Predsjednik Skupštine Grada Zagreba, Andrea Šupe Parun, Ivana Brkić i Marinka Gašpar iz HZJZ, Krešimir Martić, Veleposlanik Republike Austrije Nj. E. g. Josef Markus Wuketich, NJ. E. g. Ruaidhri Dowling Irski veleposlanik u Republici Hrvatskoj, Gregor Štajer iz Veleposlanstva Republike Slovenije, Peđa Grbin, Arsen Bauk, Peđa Grbin, Olja Vori, Anica Kovač, Ana Kruhak, Ivana
Delač, Amra Peternel, supruga Ukrajinskog veleposlanika gospođa Nina Kirilič dr Daniel Baketić, prijatelji DV Savica, Udruženje onkoloških medicinskih sestara i tehničara, kao i mnogi drugi…

 

#planterajski

 

Galerija fotografija